fredag 16. april 2010

ÅRETS FØRSTE HVITVEIS! Semine ble overlykkelig da hun fikk øye på hvitveis i grøftekanten på vei til stranda i dag. Så nå har vi en nydelig bukett på bordet i sommerhuset. Åh vi elsker våren!!!!!
Ida sov da vi gikk ned til stranda i dag, hun ble litt forfjamset da hun våknet, skjønte ikke helt hvor vi var...da er det godt med storesøster som koser litt på kinnet og synger "se min kjole". Og foreldre med tårevåte øyne......

En stor fornøyd Semine på årets første tur til stranda i sommerhuset.

Vi nådde nesten ikke ferjen i går da vi skulle til Danmark. En "litt" stressende tur til Larvik. Vi kjørte inn på kaien 16.35 og båten skulle gå 16.45!!! heldigvis for oss at ferjen var forsinket. Nok en gang flaksen på vår side. Det går nok galt en dag...Men det var stor glede i bilen da vi skjønte av vi kom med ferjen allikevel. Selv hadde jeg vel gitt opp håpet allerede da vi var i Porsgrunn. Vel nok om det. Jentene var i stor form og jalla rundt på båten, den tradisjonelle turen på tax freen, og ellers fant vi oss et koselig sted på båten hvor vi la ut teppe og holdt picnik med medbragt. Vi var i land i 21- tia og kjørte direkte til sommerhuset. Da var det bare å bære jentene inn og rett i seng. Finn og meg nøt litt av vårnatten før det var legge tid for oss og.
Nydelig med ferie!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar