onsdag 14. april 2010

Endelig er det noen som har gjort det!!! Det er åpnet ny butikk i Skien, noen av oss har ventet lenge på den, og selv har jeg lekt med tanken selv å åpne noe, vel kanskje når jeg blir 40:-)
Så er du av den romantiske typen, eller kanskje bare liker å mykne opp med små romantiske detaljer, ja så er dette stedet for deg. Uansett er det verdt å ta seg en tur forbi bare for opplevelsens skyld. En nydelig butikk i herlige omgivelser, malt tregulv og vegger i fine gråtoner, vinduene er som skapt for stilen. Ja, og ikke minst utenfor butikken. Hvem ønsker seg ikke et slikt hjørne i egen hage!!!
En annen ting også folkens, lørdag 24. april, kl. 11-15 er det barnas marked på Hjellebryggene ved kanalbåtene, dere burde absolutt også ta dere en tur her. Når vi nå snakker om godt gjennomført. Det finnes vel ikke et bedre egnet sted for bruktmarked enn Hjellebryggene, med tak og alt! Tenk at dette har stått ubrukt så lenge, vel på tide det også, at noen tok et tak! Her kan din familie stille med eget bord og fortjenesten av salget beholder du selv. Det meste er av interesse: leker, spill, klær, ski, skøyter, sykler, babyutstyr m.m. Påmelding på barnigrendland@gmail.com. Gjør et kupp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar